Cele doua candidate pentru scaunul de deputat de Colegiul 19 par sa aiba o slabiciune comuna: muzica lautareasca.

Liliana Minca (PSD+PC) si Teo Trandafir (PDL) nu au in comun doar pasiunea pentru politica sau emisiuni de televiziune ci si o anumita sensibilitate pentru manele. Liliana Ghervasuc s-a casatorit in 2007 cu omul de afaceri Ionel Minca, la Mangalia, transmite Realitatea.

Vezi aici video de la nunta Lilianei Ghervasuc

Pe de alta nici Teo nu a ramas insensibila la acest gen de muzica si pentru cei care o interpreteaza. Intr-un interviu acordat Jurnalului National, fosta vedeta a Antenei 1 si a Pro TV-ului isi declara dragostea pentru unii solisti de manele.

Marius Tuca: Eu m-am gandit intotdeauna, pentru ca a fost o vreme in care veneau si alde Guta si d-astia si nu stiu cum ai putea empatiza cu ei?
Teo: Senzational!
M.T: Ii luai la misto!
Teo: Cred ca glumesti cu mine!
M.T: Eu cred ca doar ii luai la misto!
Teo: Lasa-ma sa spun adevarul!
M.T: Dar sa fie adevarul stiintific!
Teo: Jur pe viata mea! Nu puteam sa-i suport. Si m-am intalnit din intamplare cu ei intr-o vara. Cu Minune, intr-o vacanta. De fapt, eram cu emisiunea in vacanta aia. Si aveam un necaz, ca pusese Antena 1 peste mine filmul indian. Si ma gandeam ca astia fac nu stiu cate puncte de rating, hai c-am pus-o! Incepusem sa plang. M-a sunat Sarbu: "Ce dracu' ai?". I-am spus ca pune Antena 1 un film indian peste mine. "Pai, de ce te-am trimis eu pe tine la mare?". "Pai, sa bat Antena 1", i-am raspuns eu. "Gresit! Ce treaba avem noi cu Antena 1? Te-am trimis acolo sa te-mbeti, sa te sui pe mese, sa dansezi, sa te relaxezi si sa nu stai acasa, pentru ca nu-ti place sa stai acasa. Si-atunci am gasit o formula de compromis, sa-ti dau si niste bani, sa te distrezi si tu si sa stai toata vara cu c.... in sus. Daca te bate Antena 1, iti dau prima!
Pe cuvantul meu de-onoare, iti dau cateva mii. Si-ti dau!". Tot gandindu-ma asa, apare Minune. Ii povestesc ce s-a intamplat si-mi spune: "Nu-i problema, tiganii nostri si tiganii lor. Uite, iti face fratele tau un frumos videoclip". Si mi-a facut la lumina farurilor masinii lui videoclip, noaptea, cu operator si mi l-a lasat in emisie. Dupa care i-a chemat pe toti tiganii. Si-au venit toti. Sunt niste oameni formidabili! In dimineata urmatoare a venit la mine cu un bigudiu in varful capului, ca sa ma faca sa rad. Cum sa nu-l iubesti, manca-ti-as gura?...
M.T.: Una e sa-i iubesti tu si alta sa-i iubeasca cei care se uita la ei.
Teo: Guta, de pilda. Imi zice: "Doamna Teo, nu poci ca sa vin eu la emisiune, deoarece am o cumetrie. Da' pot sa fac o treaba cu un elicopter. Viu cu elicopteru'..."
M.T.: Pe tine te fascinau personajele...
Teo: Le iubesti, mai, le iubesti, crede-ma! Era o duiosie in chestia asta!
M.T.: Eu nu pot sa-i iubesc!
Teo: Tu nu, eu da! Asa, noi filmam peste un lan si apare un elicopter dintr-ala care imprastie insecticide. Si vine elicopterul, s-asaza in lan si iese Guta din el cu burta si cu un maieu cu gaurele si zice asa: "Totul este bine atunci cand se termina cu bine! Traiasca doamna Teo!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.