Gigi Becali povesteste de timpul petrecut in inchisoare si cum isi ajuta fostii colegi de celula.

Becali spune ca nu i-a uitat pe fostii colegi de celula, pe care ii ajuta cu bani fara sa il intereseze pentru ce fapte sunt inchisi.

"Unul dintre ei, i-am trimis acum doua zile o geanta cu mai multe tricouri si tot felul de alte lucruri pentru detinutii de acolo cu Steaua. I-am trimis prin sora lui 2.000 de euro, la fiecare luna nu mai stiu exact, la 30 - 40 de zile, ii trimit 50 - 100 de milioane. Celalalt, i-am dat 5.000 de euro, 3.000 de euro pentru avocati. Le-am promis ca ii voi ajuta si ca vor ramane in memoria mea toata viata pentru ca am fost impreuna n. red. doua saptamani de suferinta. Un om care e sentimental si care traieste sufleteste, nu le uita niciodata. Nu ma intereseaza pe mine pentru ce infractiuni au fost ei acolo. (...) Eu toate lucrurile pe care le fac, sunt constient ca nu-i dau la un om, ci ii dau lui Hristos", a mai spus Becali, transmite Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.