Vezi ce urari au avut politicienii pentru romani anul acesta.

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor din tara si de pretutindeni care sarbatoresc Sfintele Pasti ca aceasta sarbatoare sa le "redescopere sensul sperantei, al comuniunii si al valorilor crestine".

"Doresc sa transmit cele mai calde urari tuturor romanilor, din tara si de pretutindeni, care sarbatoresc Sfintele Pasti. Fie ca marea sarbatoare a Invierii Domnului sa ne redescopere sensul sperantei, al comuniunii si al valorilor crestine, aducand familiilor noastre, celor dragi si celor care au nevoie de sprijinul nostru, pace, bucurie si lumina", se arata intr-un comunicat de presa de pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Mircea Geoana

Presedintele Senatului Mircea Geoana le-a urat romanilor ca , odata cu sarbatoarea Invierii, sa gaseasca puterea si increderea de care au nevoie pentru a merge inainte, in conditiile unei perioade dificile si pline de tensiuni majore la nivelul societatii.

"Abia ce s-au incheiat trei luni din acest an extrem de dificil si forta, speranta, optimismul, bunavointa si mai ales credinta noastra au fost greu incercate. In aceasta perioada, cand toata suflarea crestina se pregateste sa sarbatoreasca si sa se bucure de Invierea lui Hristos, cred ca noi toti avem nevoie mai mult ca oricand de solidaritate, caci uniti putem sa depasim greutatile, avem nevoie de speranta, pentru ca toate loviturile de pana acum ne-au afectat puternic moralul, avem nevoie de putere, ca sa ne ridicam deasupra necazurilor", scrie Mircea Geoana sambata pe blogul sau.

Presedintele Senatului spune ca au fost trei luni dificile, de la inceputul anului 2010, pline de tensiuni majore la nivelul societatii romanesti si vor urma, probabil, inca alte cateva luni cel putin la fel de dificile din punct de vedere social si economic.

"Fibra morala a poporului roman sufera si ea: am devenit prea cinici, prea incapatanati, prea autosuficenti si prea ignoranti fata de soarta semenilor nostri. Ne revoltam sporadic, si adesea din motive nepotrivite, si ne razbunam prea des. De asta sunt convins ca acum este momentul in care trebuie sa strangem toata credinta si toata speranta ca sa putem sa depasim aceste vremuri grele si sa incepem sa cladim un viitor mai bun, mai drept", mai noteaza social-democratul pe blog.

Marian Vanghelie

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, le-a urat concitadinilor, intr-o felicitare trimisa cu ocazia Pastelui, sa aiba puterea de a crede ca vor trai "si vremuri mai bune".

"Fie ca Bunul Iisus Hristos sa va ocroteasca, iar Sarbatoarea Pastelui sa va readuca speranta de care aveti nevoie", mai scrie in felicitare.

Felicitarile semnate de Vanghelie au fost trimise la cutiile de scrisori din sectorul 5, unde seful PSD Bucuresti este primar, dar si in zonele adiacente. Nu, insa, si in sectorul 1, de pilda, unde mesajele expediate bucurestenilor au fost semnate de viceprimarul Dan Tudorache, coleg de partid cu Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.