Camera Deputatilor este dispusa sa aloce peste 3,3 milioane de euro, fara TVA, pentru continuarea si definitivarea lucrarilor la parcajul subteran al Palatului Parlamentului, contractul fiind atribuit in urma unei licitatii deschise.

Valoarea estimata a lucrarilor, fara TVA, este de 13.737.000 RON (aproximativ 3,3 milioane de euro), plata urmand a fi efectuata din bugetul de stat. Potrivit caietului de sarcini, proiectul contine 7 obiective: parcaj, post trafo, instalatii electrice, rezervor de apa si grup electrogen, retele exterioare apa-canal, sistematizarea incintei cu drumuri si platforme si o statie de spalare auto, transmite NewsIn.

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai mic, iar termenul de finalizare al lucrarilor, de la data intrarii in vigoare a contractului, este de 36 de luni. Potrivit anuntului de licitatie, termenul limita pentru depunerea ofertelor este 29 aprilie 2010

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.