CAB a amanat, miercuri, pentru 28 aprilie, procesul in care primarul Radu Mazare este judecat, alaturi de alte 36 de persoane, de atribuirea ilegala a unor terenuri, pe motiv ca dosarul este la instanta suprema, pentru judecarea recursului privind exceptiile de neconstitutionalitate.

Instanta a respins sesizarea de trimitere la CCR a dosarului, pe motiv ca exceptiile ridicate sunt inadmisibile. De asemenea, CAB a stabilit ca a fost corect sesizata de DNA cu rechizitoriul din acest dosar.

Decizia instantei nu este definitiva, ea fiind atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite NewsIn.

Aceasta nu este prima data cand procesul lui Mazare se amana. Ultima amanare a fost pe 11 martie, cand Curtea de Apel Bucuresti a acceptat schimbarea datei procesului din cauza vremii. La acea data, Mazare, alaturi de ceilalti acuzati, au invocat ninsorile ca motiv pentru care nu se pot prezenta in instanta.

Dosarul a ajuns in instanta in noiembrie 2008, de atunci avand loc mai multe infatisari, procesul amanandu-se de fiecare data din motive de procedura, pentru a se depune anumite acte sau din cauza conditiilor meteorologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.