Teo Trandafir va fi candidata din partea PDL pentru locul vacant din Colegiul 19, iar contracandidata sa va fi Liliana Minca, fosta sefa a Loteriei.

Teo Trandafir isi va depune astazi dosarul de candidat la sediul Biroului Electoral Central. Fosta vedeta TV a venit insotita la BEM de presedintele organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, transmite NewsIn.

  • Teo: "Vreau sa ajut copiii".

Candidatul PDL in colegiul 19, Teo Trandafir a declaratAstazi, dupa ce si-a depus dosarul la BEM, Teo Trandafir a declarat ca politica reprezinta o posibilitate de a duce la bun sfarsit anumite proiecte pe care le avea in vedere de mai multa vreme, mai exact ajutorarea copiilor defavorizati: "Doresc sa candidez pentru ca mi-s dragi copiii, pentru ca au probleme multe si as vrea sa ajut. Este o chestiune de atitudine. Sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut incat sunt sigura ca voi reusi. Nu exista alta cale".

Satula de tot ce spun politicienii, de dezinteresul acestora pentru cetateni, realizatoarea TV a declarat inca de saptamana trecuta ca se gandeste serios sa intre in politica.

  • Din televiziune, in politica

Intreabata de ce a renuntat la presa in favoarea politicii, Teo Trandafir a raspuns: "Nu am trecut de la presa la politica. Nu inseamna ca televiziunea si politica sunt complet despartibile. Sunt complementare. Pot sa mearga mana in mana.

Aceasta a adaugat ca PDL este singurul partid care i s-a adresat cu o oferta explicita, structurata pe puncte. "A fost o decizie luata repede. N-am dormit niste nopti tot gandindu-ma o fi bine nu o fi bine. Mi-e teama doar sa nu dezamagesc cetateanul", a declarat Teo Trandafir.

Contracandidata lui Trandafir va fi Liliana Minca, PC, sustinuta si de PSD.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament. Popa a demisionat din Legislativ pentru un mandat in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, iar noul statut este incompatibil cu functiile politice.

Alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 vor avea loc in 25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse pana in 5 aprilie, iar campania electorala va incepe in 10 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.