Miron Cozma promite sa il pedepseasca pe Iliescu pentru mineriade

O cercetare minutioasa a mineriadelor este imposibila deoarece toate guvernele din '89 pana in prezent au fost implicate in aceste fenomene, sustine fostul lider al minerilor, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics. El il nominalizeaza pe ex-presedintele Ion Iliescu drept unul dintre principalii vinovati pentru mineriade si preconizeaza ca pesedistul o sa iasa “doar cu picioarele inainte” din politica sau din puscarie.

In '90-'91 ii avem pe Iliescu, Roman, Gelu Voican Voiculescu, Chitac si Basescu. In '99 ii avem pe Constantinescu si din nou pe Basescu. O sa aduc eu toate probele pe care le am si sa vedeti atunci. Ion Iliescu trebuie sa intre la puscarie si sa raspunda pentru toate nenorocirile de la mineriade. Iliescu o sa iasa doar cu picioarele inainte din politica sau din puscarie!”, a preconizat Miron Cozma.


Despre autor:

Sursa: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.