Premierul Emil Boc a atras atentia sefilor serviciilor deconcentrate, in cadrul unei vizite in judetul Vrancea, ca vor fi demisi daca trateaza cetatenii cu "aroganta si dispret".

"Daca avem cazuri de aroganta, de dispret sau (...) cu ideea <hai si maine, ca si maine este o zi>, in loc sa rezolve astazi, trebuie imediat sa ma informati si sa procedam la schimbarea din functie", i-a spus Boc prefectului judetului Vrancea, transmite NewsIn.

"Intr-o perioada dificila economic, daca indolenta, aroganta, delasarea, combinata cu birocratia excesiva, vin pe capul omului, evident ca isi ia lumea in cap si spune: <Nu mai pot rezista la nivelul acesta al birocratiei>", a adaugat premierul.

Prim-ministrul a argumentat ca sefii deconcentratelor reprezinta o "prelungire a vocii Guvernului" in teritoriu, iar gesturile lor sunt interpretate ca fiind ale Executivului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.