Ministrul de Interne, Vasile Blaga, vorbeste intr-un interviu despre era post Basescu si de ce o femeie nu ar avea sanse la prezidentiale.

Vasile Balaga discuta in interviul acordat ziarului Gandul despre cine ar putea fi un posibil urmas al lui Basescu, bineinteles, tot din sfera PDL.
Cum gestioneaza PD-L era post-Basescu? Ati gasit persoana care sa-i succeada lui Traian Basescu la Presedintia Romaniei? Vasile Blaga: Bineinteles ca suntem preocupati de lucrul acesta si de asta a si fost gandit statutul sub actuala forma.

Pe cine vedeti candidat?

Vasile Blaga: Ma vedeti pe mine, secretar general al partidului, facand astfel de nominalizari?!

A venit timpul pentru un candidat-femeie?

Vasile Blaga: Orice este posibil dar, in Romania, din pacate, femeile au o problema. In general, femeile nu voteaza femei. De ce, nu stiu.

Unii analisti spun ca anul acesta va fi meciul decisiv Vasile Blaga - Elena Udrea.

Vasile Balga: Nu, dimpotriva, nu am nicio tangenta cu o astfel de potentiala batalie. Colaboram bine. Nu am niciun fel de batalie cu doamna Udrea.

Ministrul Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, va candida pentru functia de vicepresedinte al Partidului Democrat-Liberal. Anuntul a fost facut, joi, la Suceava, Udrea reconfirmand si faptul ca nu doreste sa ocupe unul dintre cele patru posturi de prim-vicepresedinte, prevazute in noul statut al partidului.

Cititi interviul lui Vasile Blaga integral in Gandul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.