Grupul parlamentarilor independenti sustine printr-un comunicat de presa ca PSD a devenit anexa PNL, ca singura speranta de reformare a partidului vine dinspre DNA, nu dinspre actuala conducere, si ca se apropie sfarsitul suprematiei sale pe zona stangii.

"PSD nu mai este o formatiune competitiva pe scena politica romaneasca si a devenit o anexa a PNL. In aceste conditii, eforturile disperate pe care le fac social-democratii arata ca PSD stie ca se apropie sfarsitul suprematiei sale pe zona stangii politice. Ii reamintim lui Victor Ponta ca tradarea si tradatorii stau cu el la masa, chiar in conducerea PSD. In conditiile in care PSD este format in proportie de peste 40% din traseisti politici si oportunisti, il incurajam pe domnul Ponta sa aplice mai intai in propriul partid principiile despre care vorbeste. Deocamdata, constatam ca singura speranta legata de reforma PSD vine dinspre DNA si nu din zona actualei conduceri", se arata in comunicat, transmite NewsIn.

Independentii isi exprima apoi convingerea ca vor putea obtine mai multe mandate decat PSD la alegeri, fara a preciza insa care alegeri. "Grupul independentilor si-a asumat un proiect de centru-stanga si va merge mai departe pe calea pe care a pornit. Avem convingerea ca vom demonstra forta politica si sustinerea electorala a viitorului partid, inclusiv prin depasirea PSD in numarul de mandate castigate in alegeri. Astfel, UNPR va putea demonstra viabilitatea propriului proiect de centru-stanga, cu rezultate electorale concrete, singurele care conteaza in politica, fie ea nationala sau europeana", conchide comunicatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.