Starea de sanatate a lui Catalin Voicu este stabila dupa cea de-a doua noapte consecutiva la Spitalul Universitar din Capitala, unde senatorul PSD ocupa singur o rezerva VIP la etajul 11, sectia de Chirurgie Cardiovasculara, potrivit Realitatea TV

Voicu va fi vizitat din nou de medici in aceasta dimineata, relateaza NewsIn.

Parlamentarul a fost internat din nou la Universitar miercuri dupa-amiaza, dupa ce i s-ar fi facut rau in curtea interioara a Senatului si a fost luat cu ambulanta inainte sa ajunga in sala de sedinte unde plenul senatului trebuia sa dezbata cererea de arestare. Voicu fusese externat la cerere, contrar avizului medicilor, miercuri dimineata.

Problema medicala a senatorului Catalin Voicu, din pricina careia acesta a fost internat prima data marti noaptea, este una reala, insa nu s-a pus problema unui pericol vital, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Popescu.

Prima internare a lui Voicu la Universitar s-a facut marti noaptea, dupa ce medicii au constatat ca senatorul are hipertensiune arteriala. Lui Voicu i-a crescut tensiunea si a fost chemata ambulanta, iar medicii au decis ca senatorul sa fie transportat la spital, dupa ce au stat peste o ora la domiciliul acestuia.

Senatul a incuviintat miercuri cererea de arestare a lui Catalin Voicu, in favoarea cererii DNA votand 70 senatori, iar impotriva, 40, in timp ce doua voturi au fost anulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.