Sistemul de vot electronic al Camerei Deputatilor a contrazis rezultatele oficiale anuntate pentru cele doua motiuni ale opozitiei, ulterior statistica a fost scoasa de tot de pe site-ul Camerei, iar apoi introdusa alta, care coincidea cu voturile anuntate initial.

Votul asupra motiunii simple pe tema muncii, exprimat prin sistemul de vot electronic, indica faptul ca in favoarea acesteia au votat in total 100 de deputati. Votul detaliat, pe fiecare grup parlamentar (voturi pentru) arata astfel: doi deputati PDL (Lucian Bode, Adrian Gurzau), 20 de la PSD+PC, 15 de la PNL, adica in total 37 au votat pentru adoptarea motiunii.

La fel, in privinta voturilor impotriva, desi sunt anuntate in total 121 voturi, insa insumand cifrele aferente fiecarui grup parlamentar rezulta doar 54 de deputati care au votat impotriva motiunii (43 de la PDL, 6 de la UDMR, 4 de la minoritati si un independent). De asemenea, in total apar sase abtineri, desi defalcat apare doar una, de la grupul minoritatilor, transmite NewsIn.

Motiunile opozitiei au fost respinse

Aceeasi situatie se regaseste si in cazul votului pe motiunea simpla initiata de PNL pe domeniul sanatatii. In plus, si aici democrat-liberalul Adrian Gurzau a votat in favoarea motiunii, ca si in cazul celei ce-l viza pe ministrul Muncii. La motiunea pe tema sanatatii anuntul oficial a fost ca 95 de deputati au votat "pentru&quo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.