Victor Ponta a declarat luni seara ca s-a bucurat cand anumiti parlamentari au anuntat ca parasesc formatiunea, precum Serban Mihailescu.

"Unii din cei care au plecat, m-am bucurat ca au plecat. Faptul ca domnul Serban Mihailescu s-a dus alaturi de niste oameni corecti si cinstiti si drepti ca domnia sa pentru PSD eu nu cred ca a fost foarte rau, Mai sunt si alte cazuri. Pana la urma suntem in opozitie, mai avem doi ani si jumatate de crescut in opozitie, de restructurat. 2010 pentru mine este anul restructurarii partidului", a spus Ponta la Realitatea TV, subliniind ca nu-i pare rau pentru nimeni care a parasit formatiunea.

"Cred ca domnul Diaconescu a zis: <<Am rupt sclavia din partid>>. Pai sclavia aia l-a pus de doua ori ministru pe domnul Diaconescu, asa sclav, in lanturi, l-am pus ministru! Nu am mai putut sa-l punem ministru, a rupt lanturile sclaviei si s-a dus intr-un partid democratic cum este partidul asta al independentilor, alaturi de niste oameni democratici, PDL-ul", a comentat ironic Ponta.

Presedintele PSD nu ii regreta nici pe cei care sperau ca PSD sa "dea jos" ministrii PDL, pentru a le lua locul: "Nu mai regret pe niciunul care imi spune: <poate il dati voi jos pe Seitan si ma pune pe mine>, sau <poate il dati jos pe Baconschi si ma pune pe mine>. (...) Unul dintre cei care au plecat astazi acum 48 de ore, la mine in birou, mi-a jurat ca nu pleaca si ca el nu se regaseste langa independentii aia ticalosi si tradatori, si astazi am aflat din presa ca a plecat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.