Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca toate institutiile romanesti sunt controlate de serviciile secrete, aratandu-se uimit ca societatea civila si politicienii nu critica alocarea unor bugete exorbitante pentru acestea.

Eu am 42 de ani, n-am avut treaba cu serviciile. La revolutie eram student, deci n-am avut treaba... Pana acum doi ani nici n-am crezut, ziceam ca e o fantasmagorie... Dar m-am convins: toate institutiile romanesti sunt controlate, sunt intesate de servicii (...) Asa se explica de ce vedem uneori oameni care iau decizii inexplicabile logic. Te gandesti, dom'le, eu in locul lui faceam la stanga. Si il vezi ca face la dreapta. Cum se explica asta? Ei, asa se explica”, a spus Mazare la Antena 3.

Am ajuns o tara de urmariti si de urmaritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu”, a continuat pesedistul. Acesta a sustinut ca nu este acceptabil ca, intr-o perioada de criza economica, serviciile secrete sa beneficieze de un buget cumulat de un miliard de euro, iar societatea civila sa nu reactioneze. In plus, Radu Mazare a mai aratat ca si-ar dori ca presedintele PSD, Victor Ponta, sa fie „mai bataios” in spatiul public, inclusiv prin a cere injumatatirea bugetelor serviciilor secrete. „Injumatatirea miliardului ala, de exemplu. Asta ar fi o tema”, a spus Mazare atunci cand a fost intrebat ce asteptari are de la Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.