Premierul Emil Boc a fost atacat cu bulgari de catre sindicalistii prezenti la protestele de vineri.

Din fericire, bulgarele menit pentru premier l-a lovit pe un membru al garzii sale de corp care s-a sesizat imediat si a indepartat “atacatorul”.

Boc: nu ma sperie, in copilarie ma jucam cu zapada

Premierul Emil Boc a declarat, dupa ce sindicalistii stransi vineri in fata Guvernului au aruncat spre el cu bulgari, ca nu il sperie "unul in plus" dupa ce s-a jucat cu zapada in copilarie.

De cati bulgari de zapada am avut parte in copilarie... m-am jucat cu zapada si un bulgare in plus nu ma sperie”, a spus el, raspunzand unei intrebari adresate de ziaristi, transmite NewsIn.

Premierul Emil Boc a iesit vineri, insotit de angajatii Serviciului de Paza si Protectie, printre sindicalistii care au protestat in fata Palatului Victoria, dar acestia l-au huiduit, au aruncat cu bulgari de zapada si i-au cerut demisia. Sindicalistii cer cresterea salariului minim pe economie la 705 lei si majorarea pensiilor in raport cu salariul mediu.

[Protest Cartel Alfa: “Domnule ministru, eu nu mai am ce manca!”]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.