Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat miercuri ca deputatul de Bistrita-Nasaud Radu Moldovan va fi noul purtator de cuvant al partidului, compensand astfel un deficit de reprezentare a zonei Ardealului in conducerea PSD.

"Noul purtator de cuvant al PSD este Radu Molodvan. In alegerea mea am tinut foarte mult cont de faptul ca este nu numai deputat la al doilea mandat, este si reprezentant a unei organizatii importante din Ardeal. Faptul ca Ardealul si Banatul nu au reprezentant in urma votului din Congres in Biroul Permanent National l-am considerat un deficit de reprezentare al partidului nostru, pe care il compensam prin aducerea unei persoane in care eu am incredere, pe care o consider potrivita pentru a fi purtator de cuvant", a declarat Victor Ponta miercuri, in cadrul unei declaratii de presa, transmite NewsIn.

Amintiri din trecut

Radu Moldovan, ironizat adesea in presa bistriteana, dar si de catre unii colegi pentru cariera de chelner pe care a avut-o in tinerete (inclusiv sef de sala la restaurantele Flora si Parc), a fost unul dintre cei mai inraiti sustinatori ai fostului presedinte Mircea Geoana. Atit de infocat incit predecesorul sau in functie, Viorel Pupeza, declara, la un moment dat, presei ca ”Radu Moldovan linge clanta lui Geoana, si dupa ce se rupe clanta lui Geoana, nu stiu ce o sa mai linga”, scrie Inpolitics.

Moldovan a tradat aripa Geoana si a trecut in cea a lui Ponta, la scurta vreme dupa ce, pe 5 februarie, organizatia sa adoptase, prin vot, o rezolutie de sustinere a lui Geoana la congres, tradare care acum ii va aduce rasplata cu functia de purtator de vorbe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.