ANI a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul deputatului PDL Marin Mircea, pentru fals in declaratii, dupa ce a constatat ca acesta nu a mentionat sau a mentionat eronat mai multe bunuri in declaratia de avere, informeaza un comunicat remis joi de Agentie.

In urma analizarii declaratiei de avere din 11 iunie 2009 si a informatiilor transmise de alte institutii, a rezultat ca Marian Mircea a mentionat un teren agricol a carui suprafata este de fapt cu 500 mp mai mica decat cea declarata. O cladire si un teren cu o suprafata de 419,50 mp concesionat pe o perioada de 49 ani de la Primaria orasului Pantelimon nu au fost specificate in declaratia de avere.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) precizeaza ca verificarile au fost demarate in urma unei sesizari. Deputatul a fost instiintat prin mandat postal despre declansarea procedurii de verificare, in 2 noiembrie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.