Presedintele CN al PSD,Adrian Nastase,a ironizat viitorul partid al lui Gabriel Oprea,pe care l-a numit al "interesului national al lui Traian Basescu" si despre care a spus ca va fi cu adevarat de stanga dupa ce va lua oameni si de la UDMR,singura formatiune din care nu s-au desprins independenti.
Intrebat de reporterii NewsIn care este parerea sa despre partidul independentilor, Nastase a declarat, la Inalta Curte de Casatie si Justitie: ”I-am numit partidul interesului national al lui Traian Basescu. Nu stiu ce fel de partid e. Daca ar mai lua si cativa oameni de la UDMR, atunci ar putea sa faca un adevarat partid de stanga. Au luat de la PNL, PDL, de la PSD, daca ar lua de la partidul minoritatilor nationale si UDMR, atunci ar putea sa faca un adevarat partid de stanga si, in orice caz, un partid creat prin decret prezidential. De obicei, partidele cresc de la baza societatii si reflecta o anumita nevoie. Acum inteleg ca ele se creeaza prin ordin de zi pe armata. Poate ca si asta e o solutie, dar nu vreau sa ma pronunt”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.