Liberalul Mihai Voicu a comentat, pe blogul personal, faptul ca Traian Basescu a tinut sa precizeze ca nu are vreo legatura cu viitorul partid al lui Gabriel Oprea, interpretand ca efectul invers dorit de presedinte ar fi incurajarea "Partidului Migratorilor Ciolanari".

Voicu si-a inceput comentariul pornind de la afirmatiile facute de presedintele Traian Basescu, duminica seara. "In ceea ce priveste politica, sunt mai corect decat toti cei care spun ca eu fac partide", a declarat presedintele, la iesirea dintr-un restaurant din zona 1 Mai, unde a cinat cu sotia, adaugand ca nu are nicio legatura cu aparitia partidului lui Gabriel Oprea.

"Al doilea subiect mentionat de Traian Basescu fara sa fie intrebat este cel al Partidului Migratorilor Ciolanari. Banuiesc ca nimeni nu-l crede cand spune ca n-are nicio legatura. A fost o sfidare si atata tot. Incerc sa-mi imaginez insa de ce a deschis subiectul. Aplicand logica inversa, constient fiind ca nu-l va crede nimeni, este chiar posibil sa fie o binecuvantare si o reclama in acelasi timp. Traian Basescu nu face declaratii la intamplare. Este posibil sa fi dat un semnal catre cei care au dubii. Veniti, e partidul meu, are acces la cascaval, ulterior veti fuziona cu mine si totul va fi bine", a oferit Voicu o interpretare a afirmatiilor presedintelui Basescu, transmite NewsIn.

"Frumoasa modernizare a statului, n-am ce spune", a conchis liberalul.

Cat priveste starea medicala a presedintelui Traian Basescu, Mihai Voicu a precizat ca, in toate statele democratice, acest subiect reprezinta unul de interes public. "Opinia mea se situeaza mai degraba in favoarea unei confidentialitati mai accentuate, insa si eu consider ca lucrurile importante ar trebui sa fie cunoscute. Chiar buletinul medical complet nu cred ca avem nevoie sa-l cunoastem. Si nici macar eventuala aparitie a unor afectiuni minore care nu sunt de natura a afecta capacitatea de exercitare a functiei", a subliniat liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.