Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca cei care pleaca din partid "isi dau masura caracterului", de aceea nici nu merita prea mare atentie.

"Sunt oscilatii ale comportamentului oamenilor, care se intalnesc in asemenea momente de schimbari. Nu le dau o atentie deosebita. Totdeauna am avut asemenea rateuri", a declarat Iliescu, citeaza NewsIn.

Intrebat daca Victor Ponta o sa incerce sa-i convinga sa ramana pe alti membri care ar dori sa paraseasca partidul, Iliescu a spus ca nu stie daca mai exista astfel de cazuri, dar oricum "nu merita prea mare atentie".

"Nu stiu daca sunt asemenea oameni. Nu ar trebui sa-i convinga, daca ei n-au aceasta convingere, degeaba. Cu asemenea oameni nici nu trebuie sa te straduiesti prea mult. Isi dau masura caracterului, daca nu-s capabili sa aiba un crez pe care sa-l sustina indiferent de conditii. Asta arata oscilatii de comportament si asemenea oameni nici nu merita prea mare atentie", a continuat fostul presedinte.

"Eu cred ca singuri isi afecteaza sonoritatea", a mai spus Iliescu despre unii membri marcanti care au parasit PSD.

Ion Iliescu a venit luni la Comitetul Executiv al PSD, dupa ce la congres declarase ca nu are nevoie de functii si ca nu mai doreste sa fie atat de activ in partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.