Invinsul Congresului PSD, Mircea Geoana, are o veste proasta pentru colegii sai de partid, carora le transmite ca nu are de gand sa plece din formatiune, indiferent daca va ramane sau nu presedinte al Senatului.

Vestea proasta pentru cei care se simt incomodati de prezenta mea in PSD este ca nu plec din partid. Vestea buna, de data aceasta pentru prietenii si colegii mei social-democrati din tara, este aceeasi. Nu plec din PSD si nu voi sta impasibil daca cei care mi-au fost alaturi vor fi hartuiti si vanati de unii care au polite de platit. Voi ramane dedicat partidului, devotat valorilor stangii si preocupat de traiectoria si destinul PSD. M-am luptat si am reusit in ultimii ani sa tin partidul unit. Iar cine incearca sa insinueze altceva, inseamna ca nu a fost in PSD in ultimii 5 ani”, scrie Geoana pe blogul sau.

Mesajul fostului lider social-democrat vine ca un raspuns la declaratiile lui Adrian Nastase, care i-a sugerat lui Geoana sa nu mai inventeze atacuri asupra sa, cand de fapt PSD-ul il sustine in continuare. “Dupa ce cu totii am afirmat categoric ca dorim sa pastram functia de la Senat pentru Mircea Geoana, indiferent de cat de simpatic ni se pare domnia sa, vad ca domnul Geoana continua sa se comporte ca o victima”, comenteaza Nastase.

Mircea Geoana este insa de parere ca mesajul colegului sau de partid era de fapt altul, si anume: “Imi transmite de fapt <<sa stau cuminte, daca mai vreau functia de la Senat>>, mesaj pe care de altfel l-am primit si pe alte canale”, scrie fostul presedinte PSD.

Geoana precizeaza ca, dupa toate astea este dispus sa isi puna mandatul de la Senat la dispozitia partidului, iar daca PSD-ul va conclude ca este necesar ca acesta sa demisioneze o va face. “Daca decizia PSD va fi ca trebuie sa demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problema in acest sens. Am insa o problema cand se incearca cumpararea tacerii, oferindu-se la schimb functii”, a subliniat fostul candidat la presedintie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.