Deputatul PSD Marian Sarbu a declarat joi, la Realitatea FM, ca nu a negociat nicio functie in Guvern, recunoscand ca are nemultumiri fata de "linia strategica" a partidului, dar nu fata de Victor Ponta, pe care l-a sustinut la congres si ca va anunta vineri daca ramane in partid.

"As vrea sa fac o precizare in legatura cu o afirmatie care s-a tot facut, cum ca eu as negocia functia de ministru al Muncii si mai stiu eu ce. Toata viata mea politica nu am negociat niciodata nicio functie. Eu nu sunt un negustor politic", a tinut sa precizeze Marian Sarbu.

Intrebat direct daca premierul Emil Boc a repetat oferta ca Sarbu sa fie ministru al Muncii, acesta a spus ca nu a vorbit cu premierul de mai multe luni. "Dumneavoastra credeti ca functiile acestea se impart asa, ca la taraba? Chiar credeti in simplificarile astea puerile, infantile? Eu n-am mai vorbit cu domnul Boc de luni de zile", a mai spus Sarbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.