Luceafarul huilei, Miron Cozma, sustine ca detine inregistrari audio si video ce dovedesc ca marele academician Razvan Theodorescu a torturat si a mutilat studenti in subsolurile Televiziunii Romane, in iunie 1990.

Anunt in exclusivitate ca scot la licitatie adevarul despre mineriada din iunie 1990. Mai exact, voi scoate la licitatie probele zdrobitoare pe care le am din perioada 13-15 iunie 1990. Este vorba despre multe inregistrari audio si video, plus niste documente. Dupa ce se va afla adevarul, o sa va uitati cu alti ochi la liderii politici ai acelei perioade, lideri politici care braveaza astazi si joaca rolul de persoane morale”, a declarat Miron Cozma pentru Inpolitics.

Acesta sustine ca probele sale vor arata cine au fost oamenii care au batut oamenii pe strada si au spart Liga Studentilor si sustine ca acestia sunt in prezent politicieni sau afaceriti cunoscuti. Unul dintre principalii acuzati de Cozma este Razvan Theodorescu. “Am casete care dovedesc ca marele academician Razvan Theodorescu, marele om moral, a batut, torturat si mutilat studenti in subsolurile Televiziunii Romane. Sunt oameni inregistrati atunci, audio si video, batuti in ultimul hal, schiloditi, care povestesc ce le-a facut marele academician Razvan Theodorescu in subsoluri”, sustine Miron Cozma.

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.