Deputatul PDL Sulfina Barbu sustine ca schimbarea lui Mircea Geoana din postul de presedinte al Senatului de catre social - democrati este necesara instituirii Parlamentului unicameral, deoarece fostul lider al PSD a devenit "berbecele PSD" impotriva punerii in practica a rezultatului referendumului.

"Schimbarea lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului este un pas necesar trecerii la Parlamentul unicameral", afirma Barbu intr-un comunicat de presa dat luni publicitatii. Fostul presedinte al PSD este acuzat ca tergiverseaza deliberat procedurile de revizuire constitutionala, iar deputatul PDL apreciaza sa PSD ar trebui sa dea un semnal privind directia asumata de noua conducere si sa-l inlocuiasca din functie pe Mircea Geoana, transmite NewsIn.

Sulfina Barbu cere noii conduceri social-democrate sa se disocieze de aceasta atitudine prin inlocuirea lui Geoana, fapt ce ar facilita aplicarea vointei romanilor, asa cum a fost ea exprimata la referendumul privind Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari. "Mircea Geoana pare ca devine berbecele PSD contra parlamentului unicameral si a reducerii numarului de parlamentari. (...) Daca PSD vrea sa arate ca schimbarea conducerii are un efect real pentru cetateni, atunci sa sustina adoptarea rapida a Parlamentului unicameral si reducerea numarului de parlamentari. Iar primul pas in sensul acesta il reprezinta schimbarea lui Mircea Geoana, care a facut tot posibilul sa tergiverseze procedurile necesare transpunerii in realitate a referendumului", a declarat Sulfina Barbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.