Presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, a anuntat luni ca va candida pentru un nou mandat, declarand ca doreste ca urmatoarea intalnire a acestui for sa fie cat mai curand.

"Parerea mea este ca prima sedinta a Consiliului National va trebui sa fie un complement al dezbaterii de la congres, mai ales legata de conducerea partidului", a spus Nastase, precizand ca doreste o intalnire a Consiliului "cat mai curand".

Intrebat daca va candida pentru un nou mandat in Consiliul National, Nastase a raspuns ca da.

PSD isi deschide portile

"Asa cum aici am inchis portile pentru indisciplina, trebuie de fapt, la nivelul partidului, in sens simbolic, sa deschidem portile pentru cei care vor sa vina la partid. Avem nevoie de cat mai multi oameni, si oameni tineri, si oameni cu experienta", a spus Adrian Nastase, inainte de prima sedina a Biroului Permanent National de dupa alegerea lui Victor Ponta ca presedinte al partidului, transmite NewsIn.

Nastase a subliniat faptul ca, in ciuda nemultumirilor si frustrarilor, trebuie sa se gaseasca pentru fiecare un loc in partid, declarandu-se impotriva excluderilor. "Stiu ca sunt nemutumiri, frustrari, dar va trebui sa ne acomodam, sa gasim pentru fiecare un loc potrivit in partid. Nu avem nevoie de a exclude oameni din zonele de activitate, ci, mai ales, de a include in proiecte, nu neaparat sa gandim in structuri de organizare", a continuat social-democratul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.