Presedintele de onoare al PSD a declarat in cadrul Congresului PSD de sambata ca nu are nevoie de titulaturi, el insusi fiind un brand.

Acesta a declarat ca va ramane alaturi de partid si nu are nevoie de titulaturi. "In ciuda faptului ca arat bine, cum spun unii, nu-mi pot totusi permite chiar asa, la asemenea varsta, sa ma ambalez, sa ma angajez in functii executive. Raman alaturi de partid, n-am nevoie de niciun fel de titulaturi. Eu am brandul meu", a continuat Iliescu, precizand ca nu are nevoie de "sustinere artificiala" sau "institutionala".

Ion Iliescu a mentionat ca situatia actuala se aseamana cu cea din perioada anului 2005, cand "s-a apelat la mine ca la salvatorul partidului, sa ma angajez sa revin in partid cu o hotarare a unui congres extraordinar. Nu vreau sa spun ca multi din cei care mi-au adus elogii acum au facut parte din...", a spus Iliescu aluziv, fiind intrerupt de aplauze si rasete din toata sala, relateaza NewsIn.

Fostul presedinte a adaugat ca in acea perioada in partid era o anumita atmosfera de incurajare a debarasarii de Ion Iliescu si de oamenii lui, insa nu le poarta ranchiuna acelora. "Nu le port ranchiuna, celor care au incondeiat-o in fel si chip prin telegrame la momentul respectiv", a continuat acesta, zambitor.

Intreg discursul sau a fost insotit de aplauze, delegatii strigand "Bravo, Nea Nelu!" si razand la glumele seniorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.