Primarul Constantei s-a retras din cursa pentru presedintia PSD si le-a cerut celor care ar fi vrut sa-l voteze, sa-l sustina in schimb pe Victor Ponta, aceeasi decizie fiind luata si de senatorul Miron Mitrea.

Imbracat in haine de militar, primarul Constantei si-a inceput discursul prin a spune ca este in razboi cu politia politica a lui Traian Basescu, reprezentandu-i astfel pe cei haituiti, carora le este frica sa vorbeasca la telefon, pentru a nu fi interceptati.

"Politica este ca fotbalul: pe goluri. Eu cred ca ar trebui sa ramana si sa joace in liga de sus doar cei care castiga. Cred ca este o chestiune de onoare sa te retragi cand ai avut parte de toata sustinerea sa candidezi", a mai spus primarul Constantei la Realitatea TV, in cadrul Congresului PSD.

La sfarsitul discursului, Mazare a declarat insa ca se retrage din cursa pentru alegeri, sustinandu-l in continuare pe candidatul Victor Ponta. "Cred ca Victor are sange in el. Eu zic ca el este cel mai nimerit sa conduca partidul. Asa ca va rog, pe cei care care m-ati fi spijinit pe mine, asa mai atipic, sa-l votati pe Victor", a conchis Radu Mazare.

Un alt candidat care si-a anuntat retragerea din cursa pentru presedintia PSD este senatorul Miron Mitrea. Acesta il sustine de asemenea pe Victor Ponta.

Victor Ponta, convins ca va castiga sefia PSD

Scandal si huiduieli la Congresul PSD

  • Ponta: "Nu voi promova non-valorile, nu voi permite gasti si bisericute"
Candidatul la presedintia PSD Victor Ponta a declarat ca nu va promova non-valorile si primitivismul, chiar daca aduc voturi, ca nu va permite aparitia gastilor si bisericutelor in partid, dar si ca aliantele politice ale PSD vor fi supuse aprobarii Consiliului National. Acesta a tinut sa mentioneze faptul ca porneste la drum cu oameni care i-au servit drept modele in politica de-a lungul timpului, si anume Adrian nastase si ion Iliescu, dar si cu politicieni care i-au fost alaturi, precum Mircea Geoana.

"Am fost mandru ca sunt PSD-ist si mi-as dori sa va mandriti cu mine in 2012 sau 2014, cand alaturi de dumneavoastra vreau sa redau Romaniei speranta, sa inched ranile care s-au deschis in aceasta luna. Sa va dea Dumnezeu gandul bun sa alegeti bine, pentru a nu face al doilea tur", a mai spus vicepresedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.