Prim-ministrul Emil Boc l-a caracterizat pe vicepresedintele PSD Victor Ponta drept "un biet procuror comunist", reactionand astfel la afirmatiile social-democratului, care a povestit recent ca, anul trecut, in perioada indepartarii lui Dan Nica din Guvern, ar fi vrut sa-l bata pe premier.

"Un biet procuror comunist. Asta stie sa faca, asta a fost tot timpul", a spus Emil Boc, intrebat cum ii raspunde fostului ministru PSD Victor Ponta.

Boc a fost invitat sa comenteze si afirmatiile lui Dan Nica, prin care fostul ministru al Internelor si-a exprimat regretul ca l-ar fi retinut pe Ponta sa-l bata pe premier. "Too late", a comentat primul-ministru.

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti la Pitesti ca, in perioada in care social-democratii au iesit de la guvernare, a avut intentia de a-l bate pe Emil Boc, insa a fost impiedicat de Dan Nica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.