Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat intr-un interviu pentru NewsIn, ca proiectele UDMR au in vedere o guvernare a actualei coalitii pentru sapte ani.

Intrebat, intr-un interviu pentru NewsIn, cum vede viitorul Cabinetului din care face parte si daca acesta va supravietui crizei, Kelemen a raspuns: "Daca n-am fi crezut in acest proiect politic, n-am fi intrat la guvernare. Avem obiective concrete pe care ni le-am asumat in programul de guvernare. Asta inseamna ca noi credem ca Romania are nevoie de o perioada de stabilitate politica si de masuri consecvente. Proiectele noastre au in vedere o guvernare a actualei coalitii pentru sapte ani, ceea ce ar asigura Romaniei o stabilitate si o coerenta pe termen lung".

Reprezentantii partidelor din opozitie, PSD si PNL, au invocat posibilitatea ca Executivul Emil Boc sa nu supravietuiasca actualei crize. De asemenea, Mircea Geoana a vorbit despre faptul ca vrea sa duca PSD la putere, oferta continuta si de programul sau politic cu care candideaza pentru un nou mandat in fruntea partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.