Membrii Comisiei de Statut a PDL au convenit sa pastreze denumirea actuala a partidului, insa nu au luat inca o decizie in privinta siglei, printre variantele luate in calcul figurand inima sau cartea.

"Denumirea de partid popular, care a fost propusa, nu spune nimic romanilor. Nu are sens sa schimbam un nume cu care am castigat deja mai multe alegeri", a declarat unul dintre liderii democrat-liberali participanti la sedintele Comisiei, transmite NewsIn.

Potrivit unor surse din partid, democrat-liberalii cauta inca o varianta de sigla, ideile discutate in Comisie variind de la renuntarea la insemnul cu trandafir si pastrarea initialelor partidului pe fond portocaliu, la adoptarea inimii (insemn al PPE) sau chiar a cartii ca simbol. Sursele citate au declarat pentru NewIn ca pentru unele versiuni pedelistii din comisie s-au documentat folosind Google. "Au fost discutii despre sigla, cineva a povestit ca s-a gandit la o carte si, cautand pe Google, a descoperit zeci de variante cu aceasta sigla folosita deja, fie carte inchisa, fie deschisa, fie subliniata", a povestit un participant la sedinta.

Comisia de Statut a PDL ar trebui sa-si incheie lucrarile in luna martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.