Aproximativ 26.000 de cetateni au vizitat Camera Deputatilor sambata si duminica, in cadrul evenimentului "Parlament Deschis", potrivit estimarilor organizatorilor, iar dintre acestia, 20.000 de persoane s-au inregistrat duminica.

La ora inchiderii portilor, ora 17.00, in curtea Parlamentului cateva zeci de persoane stateau inca la coada, cu intentia de a vizita Camera Deputatilor, urmand sa fie primiti in cladire. Potrivit precizarilor organizatorilor, numarul total de participanti la evenimentul de duminica - 20.000 de oameni - ii include si pe acesti cetateni care asteptau inca in curte la ora 17.00.

Aproximativ 6.000 de persoane au vizitat sambata Camera Deputatilor, in cele sase ore in care cetatenii au avut acces liber in institutie. Duminica, 20.000 persoane au intrat in Parlament, programul de vizitare fiind prelungit pana la sapte ore.

Camera Deputatilor a organizat sambata si duminica cea de-a sasea editie a evenimentul "Parlament deschis", in cadrul caruia au putut fi vizitate salile reprezentative pentru activitatea Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.