Presedintele ANI, Catalin Macovei, a declarat vineri, la RFI, ca Agentia are in derulare o serie de investigatii ale unor demnitari, anume "si fosti ministri, si actuali ministri", fara sa faca insa referire la identitatea acestora.

Intrebat daca mai sunt demnitari "importanti" luati in vizor de catre ANI, Macovei a raspuns afirmativ. "Da, sunt, sunt in continuare demnitari importanti si fosti demnitari care au investigatii pe rolul ANI", a spus presedintele Agentiei. "Sunt si fosti ministri, si actuali ministri", a completat el, potrivit NewsIn

In ultimele cateva saptamani, ANI a sesizat Parchetul in legatura cu verificarile facute in cazurile mai multor demnitari precum deputatul Mihaita Calimente, fostul ministru al Sanatatii, deputatul PNL Eugen Nicolaescu, fostul ministru al Tineretului si Sportului, senatorul PDL Sorina Placinta, presedintele Senatului, Mircea Geoana, fostul ministru al Finantelor, democrat-liberalul Gheorghe Pogea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.