Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca riscul de scindare a partidului din cauza rezultatelor congresului este minim, contrazicand astfel unele afirmatii in acest sens ale lui Miron Mitrea, pe care l-a invitat sa nu mai incerce sa mascheze"lipsa de sanse".

"Riscul de scindare este absolut minim. Ah, ca mai sunt cativa oportunisti care pleaca, pleaca oricum. Au plecat cativa parlamentari, asta e viata. In opozitie pleaca cei care nu sunt atat de atasati de valorile noastre. Dar acest tip de amenintare si de incercare de a creea o emotie negativa, <<Aoleu, se scindeaza partidul daca castiga echipa lui Geoana>>. Haideti sa fim seriosi! Ce, pleaca Nastase din partid, pleaca Geoana, pleaca cineva care conteaza din partid? Nici vorba", a comentat Geoana, in urma unor afirmatii facute de senatorul PSD, Miron Mitrea.

In ceea ce priveste posibilul "boicot" al lui Miron Mitrea fata de congresul PSD, Mircea Geoana a afirmat ca reprezinta "iarasi modalitati copilaresti de a incerca sa maschezi lipsa de sanse la acest congres". "Daca nu vrei sa arati ca primesti 50, 70 de voturi sau 100 de voturi te superi pe sat. Sa vina la concurs, sa vina la competitie, va fi primit bine, va fi tratat pe picior de egalitate", a mai afirmat Geoana, citat de NewsIn.

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ca un rezultat fals la congres obtinut printr-o fraudare ar putea provoca scindarea PSD, dar ca Mircea Geoana, care a lucrat mai putin pentru construirea partidului, nu va fi la fel de suparat ca altii daca se va ajunge la ruptura. El a mai spus ca ar putea indemna la boicotarea congresului daca listele de delegati nu se fac echitabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.