Indiferent cine va castiga functia suprema in partid, alegerile din PSD sunt compromise, sustine fostul sef de campanie al prezidentiabilului PSD, Cozmin Gusa.

Daca vreti un pronostic, Mircea Geoana castiga din primul tur. Dar, din punctul meu de vedere, alegerile din PSD sunt compromise oricum, indiferent de rezultat”, a declarat Gusa pentru Inpolitics.

Cat despre candidatii la presedintia PSD, Cozmin Gusa incerca sentimente diverse, avand in vedere ca ii cunoaste pe toti destul de bine. “Cu Mircea Geoana sunt prieten si asa voi ramane. Cu Cristian Diaconescu sunt amic, iar cu Adrian Nastase sunt intr-o perioada de non-beligeranta, am impartit tot ce avea de impartit. Singurul candidat pentru care simt o oarecare repulsie este Miron Mitrea. O repulsie nu neaparat cu privire la el, ca om, ci datorata comportamentului sau politic din ultimul an”, a precizat Gusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.