Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca va propune in CEx al partidului introducerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului in situatia in care proiectul Legii pensiilor aprobat de Executiv va trece de Paralment in formula propusa.
"Daca in Parlamentul Romaniei proiectul de lege a pensiilor avansat astazi (ieri, n. red) de catre Guvern va fi aprobat, voi propune CEx ca PSD sa initieze o motiune de cenzura impotriva acestui Guvern. Este complet inacceptabil sa avem in acest proiect de lege decuplarea completa a punctului de pensie de salariul mediu brut pe economie. Acest lucru garanteaza, din pacate in sens negativ, ca in cativa ani de zile sa ajungem la valoarea punctului de pensie de 30%, una din cele mai scazute valori din 1989 incoace", a declarat Geoana, exprimandu-se totodata impotriva extinderii si uniformizarii varstei de pensionare pentru femei si barbati, transmite NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.