In incercarea de a avea mai multa putere in partid, liderul liberal insista pentru formula de vot "pe echipa" la Congres, care va permite presedintelui sa-si numeasca singur vicepresedintii.

Crin Antonescu ameninta ca nu va candida la sefia PNL daca partidul nu accepta, la congresul din 5-7 martie, votul pe motiuni, adica alegerea conducerii sub forma unei liste propuse de seful formatiunii liberale. El a precizat ca va propune la congres un proiect politic si o echipa de conducere, din care l-a nominalizat doar pe senatorul Mircea Diaconu, transmite Gandul.

Presedintele PNL a spus insa cine ar putea sa nu mai fie in conducerea PNL: "E posibil ca Ludovic Orban sa nu fie in aceasta echipa pentru ca intre mine si domnia sa, in acest moment cel putin, exista o divergenta in legatura cu acest mod de alegere. El este de parere ca nu e bine sa introducem sistemul cu motiuni si cu echipe cu argumente pe care de altfel si eu (...) le-am sustinut cu prilejul altor congrese".

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.