Presedintele de onoare al PSD i-a reprosat lui Geoana ca vrea sa scindeze partidul prin impunerea votului pe echipe la Congres.

Mircea Geoana, impreuna cu apropiatii sai, Constantin Nita si Dan Nica, l-au enervat la culme, luni seara, pe Ion Iliescu, atunci cand au vorbit, in BPN, despre nevoia votului pe echipe pentru conducerea PSD.

Potrivit unor surse participante, cei trei au avansat ideea ca acei membri care nu fac parte din echipa unuia dintre candidatii la presedintia partidului sa nu se mai poata inscrie in competitie pentru nici o alta functie, scrie Gandul.

La auzul acestei propuneri, Ion Iliescu nu s-a mai putut abtine si a izbucnit: "Dar vreti sa privatizati partidul, sa-l scindati?!" Acesta a subliniat ca astfel s-ar crea premisele scindarii formatiunii. Iliescu a spus raspicat ca, in acest mod, "o gasca" si-ar impune punctul de vedere, devenind dominanta, ceea ce este de neaceptat.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.