Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a afirmat luni, in urma unei intrebari a jurnalistilor, ca face "jocuri de culise", dar le considera "normale" pentru ca astfel de discutii se poarta in toate partidele europene si romanesti.

Vanghelie a fost intrebat daca face "jocuri de culise" acum, in aproprierea congresului. "Da, da, vreau sa va spun un singur lucru...", a raspuns Vanghelie. " Suna asa << jocuri de culise>>... Fac lucruri normale, fac ceea ce se intampla in Europa si ceea ce se intampla in toate partidele din Europa si din Romania: discutam, ca asta inseamna politica, incercam sa cream o echipa competenta sa putem sa le spunem acestor simpatici guvernanti ceea ce nu fac si ceea ce ar trebui sa faca pentru ca schimba pe zi ce trece legile in functie de interesele lor personale", a completat liderul PSD, transmite NewsIn.

In ceea ce priveste numarul de delegati pe care il va avea organizatia sa la congresul partidului din 20 februarie, Vanghelie a declarat ca nu a fost inca stabilit si ca nici nu l-ar interesa in mod deosebit. "Imi este indiferent, pana acum eu unul nu am avut decat functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti, si pot sa am orice functie ca functia mea se numeste Marian Vanghelie, si in partid si pe strada si la primarie si peste tot", a mai spus liderul PSD Bucuresti.

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, suspendat luni din partid, este cel care l-a acuzat pe Marian Vanghelie de jocuri de culise. "Prin ceea ce s-a facut astazi, se doreste inlaturarea mea ca sa nu vin la Congres si sa candidez. Eu am spus ca raul PSD-ului in momentul de fata este Marian Vanghelie (...) Prin suspendarea mea nu s-a dorit altceva decat ca sa nu mai ajung la Congres (...) Se doreste inlaturarea mea de la organizatia Ilfov. Marian Vanghelie a pus stapanire pe organizatia de la Giurgiu, pe organizatia de la Ilfov. Se doreste ca Marian Vanghelie sa aiba la Congres peste 200 de delegati. Asta este un joc pe care il face Marian Vanghelie si se foloseste de el foarte bine Mircea Geoana. Eu daca as fi la Congres as sustine pe oricine va fi impotriva lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie. Cu cei doi, PSD-ul nu va reusi sa ia mai mult 20 la suta. In zilele urmatoare, nu voi face altceva decat sa dau comunicate de presa in care voi dezvalui ce se va intampla la Congres", a declarat Pandele pentru Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.