Fostul social-democrat Eugen Nicolicea a declarat duminica seara, la Realitatea FM, ca presedintele PSD Mircea Geoana "are mentalitate de infractor" care face falsuri cu mana lui si ca "este clar ca va face tot posibilul sa fure si congresul PSD".

Nicolicea a spus ca, in mod sigur, Congresul PSD din 20 februarie va fi aranjat in favoarea actualei conduceri, aratand ca Mircea Geoana "nu se da in laturi de la nimic".

"Eu deocamdata ce vad acolo?( in PSD-n.r.) Delegati la Consiliu care nu sunt delegati, ceea ce inseamna ca vad si un Congres cu delegati alesi, adica bine selectati, nu alesi. In mod sigur va fi aranjat in favoarea actualei conduceri, in favoarea cui sa fie? Dupa cum ati vazut, Geoana nu se da in laturi de la nimic, are mentalitate de infractor, comite falsuri chiar cu manuta lui, ma refer si la declaratia de avere si la ceea ce se intampla in interiorul partidului, s-a sters pe jos si in alte zone cu Statutul partidului asa ca ce sa te astepti?", a comentat deputatul independent situatia din PSD, partid din care a facut parte pana la finalul anului trecut.

Comentand sansele contracandidatilor lui Mircea Geoana, Nicolicea a spus ca acestia trebuie sa castige cat nu pot ceilalti sa fure. "Contracandidatii ( lui Mircea Geoana- n.r.) trebuie sa castige cat nu pot ceilalti sa fure. V-am spus, un individ cu mentalitate de infractor, care face falsuri cu mana lui, e clar ca va face tot posibilul sa fure si congresul", a spus fostul social-democrat, transmite NewsIn.

"L-am vazut pe Geoana cu cata nonsalanta face falsuri, declara ca Biroul Permanent a stabilit ceva, semneaza, deci scuza lui ca e prostanac nu e o scuza", a mai spus Eugen Nicolicea. Fostul social-democrat a precizat insa ca Viorel Hrebenciuc nu se afla pentre organizatorii care sa se ocupe cu falsificarea Congresului. "Hrebenciuc nu este inclus printre organizatorii care fac asa ceva, a comentat el.

"In niciun caz nu voi migra la alt partid, deci ramanem independenti cum am spus. Nu avem niciun motiv sa ne intoarcem pana cand nu dispar infractorii care conduc partidul", a spus Eugen Nicolicea, intrebat daca se gandeste la o eventuala reintoarcere in PSD. Nicolicea a afirmat de asemenea, ca mai sunt in jur de 10 parlamentari de la PNL si PSD care ar putea trece la grupul independentilor, dar care asteapta rezultatele congreselor ce vor avea loc in perioada urmatoare. Liderul deputatilor independenti a spus ca nu au plecat parlamentari din grupul lor decat in masura in care au si venit, astfel ca independentii numara 15 deputati si 7 senatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.