Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi, la sedinta CN, ca a primit intrebari de la prieteni si colegi daca va candida la sefia PSD, iar raspunsul este afirmativ.

"Raspunsul este clar si direct: da, candidez!", a declarat Nastase, anuntandu-si formal candidatura, transmite NewsIn.

Vestea data de Adrian Nastase este asteptata de cateva saptamani, timp in care fostul premier s-a tot invartit in jurul ideii de a candida.

"Vremea incertitudinilor a trecut. Este important sa stabilim directia in care mergem, sa intelegem ce a fost gresit pana acum si sa intelegem ca partidul nostru este sub o presiune enorma. Presiune ce vine din partea lui Traian Basescu, care doreste ca PSD-ul sa fie o pisica domesticita sau cel mult un chiuaua. Pe cand eu imi doresc ca partidul sa devina un doberman care sa apere democratia. Acest lucru nu il putem face prin strategii individuale. Partidul in opozitie trebuie sa fie o structura unita care sa isi apere interesele si liderii", a declarat Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.