Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca mai importante decat candidaturile sunt liniile directoare spre care merge partidul, iar "misculatiile" si competitia dintre grupuri sunt ucigatoare pentru PSD.

"Vad ca toata lumea e pasionata numai de candidaturi. E important, dar mai important e sa vedem ce vrem, daca avem capacitatea de a face o analiza de fond a ce am facut pana acum, sa definim bine situatia in care ne aflam si liniile directoare spre care mergem si pe aceasta baza care sunt oamenii cei mai capabili sa o faca si cum o facem", a declarat Iliescu, citat de NewsIn.

El a continuat, intrebandu-se daca aceste dezbateri privind reformarea PSD pot fi facute "intr-un cadru colegial, folosind integral capacitatea umana de care dispune partidul" sau promovand "misculatiile, miscarile subterane, competitia dintre grupuri, grupurile de interese". "Asta e ucigator pentru un partid, mai ales social-democrat", a adaugat fostul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.