Ultima editie a emisiunii "Political Mann" de la CNN s-a incheiat cu o recomandare ironica pentru liderul PSD, Mircea Geoana - venind din tara lui Dracula, s-ar fi putut pazi de flacarile energetice mancand mai mult usturoi, relateaza Realitatea TV.
"Si, de la vise, la cosmaruri! Romania, locul unde se afla Dracula, deochiul si... acest individ! (imaginea, o fotografie de celebrare a victoriei, este focalizata pe Traian Basescu, planul largindu-se apoi pana la Aliodor Manolea - n.r.) Candidatul invins la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, il acuza de parapsihologul Aliodor Manolea pentru infrangerea suferita la alegeri. Geoana sustine ca 'misticul modern' l-ar fi urmarit si ,'fermecat' in timpul dezbaterii televizate. Poate ca era mai bine daca acest candidat ar fi mincat mai mult... usturoi", sugereaza comentatorul in timp ce imaginile se incheie avand ca fundal sonor urlete de lup, transmite NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.