Autoritatile irlandeze il vor pune sub acuzare marti pe barbatul suspectat ca a ucis brutal o romanca, joia trecuta, la Dublin, scrie Irish Examiner, in conditiile in care vicepresedintele PDL Hunedoara Marian Mihalache este suspectat pentru aceasta crima.

Romanca Loredana Pricajan, in varsta de 34 de ani, a fost gasita moarta in camera ei de hotel, avand pe corp, cap si gat circa 20 de rani provocate de cutit. Atacatorul ei, originar tot din Romania, ar fi incercat apoi sa se sinucida injunghiindu-se in gat. Cei doi ar fi avut o relatie si crima ar fi fost comisa in urma unei certe. Politia irlandeza crede ca Loredana Pricajar pusese capat relatiei cu barbatul si acest lucru ar fi generat gestul violent.

Loredana Pricajar traia si muncea in Irlanda de mai multi ani. Ea era asistenta medicala. Fostul iubit, care se pare ca de profesie este avocat, inchiriase un apartament in complexul Institutului Irlandez de Management din Sandyfort, un cartier considerat linistit, scrie Irish Examiner.

Potrivit comisarului sef Remus Sabau, adjunct al sefului IPJ Hunedoara, politistii irlandezi au solicitat Politiei Romane informatii despre Marian Mihalache, vicepresedinte PDL Hunedoara si director adjunct al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) din Hunedoara. Politia irlandeza sustine ca Mihalache ar fi barbatul gasit injunghiat in camera din campusul irlandez. [Vicepresedintele PDL Hunedoara, suspectat de crima]

Oficial, la APIA Hunedoara se stie ca Marian Mihalache se afla in concediu de boala, de o saptamana, acuzand in ultima perioada dureri mari de spate, transmite NewsIn.

Fostul iubit al Loredanei Pricajar, un barbat in jur de 40 de ani, a fost dus la spitalul St Vincent pentru a fi tratat, iar politistii au asteptat ca doctorii sa aprobe interogarea lui, mai scrie Irish Examiner. Marti dupa-amiaza, autoritatile l-au arestat si l-au dus la sectia de politie Dundrum Garda. El a fost retinut sub suspiciunea de omucidere, iar marti va comparea probabil in fata Curtii Districtuale din Dublin.

Potrivit comisarului sef Remus Sabau, daca va fi gasit vinovat, Marian Mihalache va fi condamnat de autoritatile irlandeze. „Dupa condamnare, el (n.r. Marian Mihalache), va putea cere sa fie transferat in tara, pentru a-si ispasi pedeapsa. Daca cererea lui va fi acceptata, el va putea sa fie mutat - repet, dupa ce se va da o condamnare definitiva - in Romania. Fapta s-a produs pe teritoriul Irlandei, ca atare, acolo va fi cercetat si judecat”, a declarat comisarul sef Remus Sabau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.