Din 2005 pana in prezent, cumetrii lui Mircea Basescu din clanul lui Bercea au incalcat aproape tot Codul Penal. Clanul tiganilor care au devenit cumetri cu fratele presedintelui Traian Basescu are un palmares infractional de invidiat.

Noii „copii de suflet” ai lui Mircea Basescu au o imagine „exemplara” in Oltul natal: capetenia Bercea Mondial, pe numele sau adevarat Anghel Sandu, si rudele lui apropiate, au fost, numai in ultimii patru ani, protagonistii a fix 37 de dosare penale. In pofida acestora, clanul a scapat, mai de fiecare data, basma curata, putine fiind cazurile in care s-au aplicat macar amenzi, transmite Evz.

Spalare de bani, inselaciune, evaziune fiscala, returnari ilegale de TVA, dare de mita, tentativa de omor, viol, talharie, furt, distrugere, vatamari corporale, conducerea de autoturisme fara a poseda permis de conducere, in stare de ebrietate sau cu numere de inmatriculare falsificate sunt numai cateva dintre acuzatiile ce le-au fost aduse, in ultimii ani, „Mondialilor”.

Cititi mai multe in Evenimentul Zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.