Consiliul Permanent al UDMR l-a desemnat pe rpd Csaba Ladnyi pentru a indeplini functia de director general al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, se arata intr-un comunicat al Uniunii, remis luni NewsIn.

Totodata, acelasi for i-a desemnat si pe Gábor Varga pentru a indeplini functia de director general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), pe Csaba Dávid pentru a indeplini functia de director general al Autoritatii Nationale a Apelor, pe Attila Sztankovszky pentru indeplinirea functiei de director general al Laboratorului Central pentru Controlul Calitatii Semintelor. UDMR l-a confirmat pe Attila Markó in functia de secretar de stat la Departamentul poentru Relatii Interetnice si pe Károly Dáné in functia de director general al Editurii Didactice.

Cei propusi de UDMR isi preiau functiile dupa semnarea deciziei de numire de catre premier, sau, dupa caz, de ministrul de resort.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.