Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, luni, ca nu exclude posibilitatea de a candida la presedintia PSD, deoarece partidul are nevoie de "un lider cu sange".

Mi s-a propus de multe ori sa candidez. Ma mai gandesc si la asta. Pot sa stii daca nu ma imbrac militar si candidez?”, a spus acesta, la finalul unei conferinte de presa. “PSD are nevoie de un lider cu sange, ca mine spre exemplu”, a completat acesta, transmite corespondentul NewsIn.

Mazare a lasat sa se inteleaga ca are sanse de a obtine postul: “Nu excludeti nici posibilitatea asta. Dar imi pun basca rosie, aia din campanie. S-ar putea sa fie o surpriza, de obicei eu cand candidez si adun voturi”.

El a mai spus ca echipa PSD Constanta va vota la alegerile din partid dupa cum dicteaza constiinta fiecaruia. “Fiecare va vota cum ii dicteaza constinta, poate stabilim la vot, dar daca e vot individual voteaza fiecare cu cine vrea”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.