Deputatul PSD,Viorel Hrebenciuc a declarat duminica seara ca Mircea Geoana si Adrian Nastase au cele mai mari sanse de a castiga presedintia partidului si a anuntat ca va candida la randul sau pentru aceasta functie la Congresul din 2012.

Intrebat cine crede ca va castiga lupta interna pentru sefia PSD, Hrebenciuc a spus ca nu poate da un prognostic, dar Mircea Geoana si Adrian Nastase au cele mai mari sanse.

"Este foarte clar pentru mine ca astazi, cand discutam - s-ar putea ca saptamana viitoare, dupa Consiliul National, sa fie o cu totul alta situatie sau atmosfera - batalia, sau dezbaterea principala, este intre domnul Nastase si domnul Geoana", a declarat Hrebenciuc, la Realitatea TV, transmite NewsIn.

El a continuat spunand ca Miron Mitrea nu intra in acest calcul deoarece atitudinea sa din ultimele luni nu a facut bine partidului si nu a fost un opozant al lui Traian Basescu. "Atitudinea domniei sale vis-a-vis de ceea ce se intampla in PSD de-a lungul ultimelor 6-7 luni de zile nu a facut bine partidului. Dupa cum ati vazut, dumnealui nu a fost opozant al lui Basescu, a fost opozant al lui Hrebenciuc, ca sa nu ma refer la domnul presedinte Geoana", a explicat liderul deputatilor PSD.

Pe de alta parte, Hrebenciuc a anuntat ca va candida la sefia PSD la Congresul din 2012.

"Ca sa vedeti ca inca sunt proaspat in politica, va anunt ca imi depun candidatura pentru functia de presedinte al PSD in anul 2012", a declarat Hrebenciuc. El a facut acest anunt dupa ce moderatorul emisiunii l-a intrebat daca nu este obosit dupa atatia ani de politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.