Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a confirmat vineri, pentru Inpolitics, finalizarea anchetelor in cazul Elena Udrea, raportul urmind sa fie trimis in cel mai scurt timp Camerei Deputatilor, mai apoi el putand fi inaintat si catre DNA.

Vacaroiu a declarat ca anchetele in cazul Udrea, solicitate anul trecut de catre Comisia parlamentara speciala de ancheta sunt, practic, finalizate: ”Urmeaza ca, in scurt timp, sa trimitem raportul nostru la Camera Deputatilor, care ne-a solicitat acest demers”.

Ministrul Turismului este acuzat de deturnare de fonsuri, uzurpare de calitati oficiale, abuz in serviciu contra intereselor publice, etc, in cazul actiunilor: Romania Land Of Choice, Contractele de publicitate internationala, Contractul evenimentului "Paste in Bucovina", Contractul pentru realizarea evenimentului "Lumina la malul marii" si pentru concertul Goran Bregovic.

Una peste alta, soarta ministrului Dezvoltarii Regionale ar putea lua o importanta turnura in cel mai scurt timp: daca raportul Curtii confirma sesizarile Comisiei Udrea, ministrul democrat-liberal va ajunge pe mina procurorilor si is va pierde, aproape sigur, calitatea de membru al guvernului. [Udrea a scapat de Urmarirea Penala]

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.