Conducerea Societatii Romane de Radio ar urma sa fie preluata de catre un reprezentant UDMR, in urma negocierilor dintre liderii Uniunii si cei ai PDL, au declarat pentru NewsIn surse din conducerea UDMR.

Totodata, la sefia TVR ar urma sa fie desemnat un reprezentant al PDL, transmite NewsIn.

"Bomba din TVR"

O informatie bomba intrata in posesia Inpolitics o da ca sigura la sefia TVR pe controversata Brandusa Armanca, fosta realizatoare la televiziunea publica si director, in acest moment, al Institului Cultural Roman de la Budapesta.

Numele vehiculate pentru sefia TVR in ultima vreme, de la Valeriu Turcan si Silviu Prigoana la Catalin Avramescu sau Robert Turcescu nu reprezinta, se pare, decit o abila perdea de fum menita sa mascheze adevarata optiune a lui Basescu, foarte agreata si de UDMR, am numit-o pe Brandusa Armanca, subalterna actuala a lui Horia Roman Patapievici si o apropiata a lui Mircea Mihaies. Armanca va fi numita la post imediat dupa ce actualul presedinte, Alexandru Sassu, va intelege corect mesajul care i se transmite prin recentele atacuri media la adresa lui si isi va prezenta demisia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.