Cel mai controversat pretendent la sefia PSD, Miron Mitrea, sustine ca in ciuda acuzatiilor, el nu este omul lui Basescu si aminteste ca Mircea Geoana este cel care a semnat protocolul lui seful statului.

Mircea Geoana si grupul lui afirma ca eu am preluat temele lui Traian Basescu si le-am folosit ca sa-i atac pe ei. Blogul acesta este martor ca acuzele pe care eu le-am adus grupului Geoana au aparut cu mult inainte ca ei sa se lupte cu Basescu. Sunt lucruri evidente, pe care orice membru PSD putea sa le constate”, sustine Mitrea pe blogul personal. Acesta explica si ca Mircea Geoana era condus de grupuri dinafara PSD, pe parcursul lui 2009, explicandu-se astfel de ce liderul PSD a „pierdut controlul asupra propriei campanii electorale”.

Atunci, de unde pana unde ideea ca Mitrea e omul lui Basescu? Doar pentru ca am spus adevaruri dureroase pentru Geoana & co? Declar pentru a nu stiu cata oara foarte raspicat: nu sunt omul nimanui. Sunt pesedist si voi ramane pesedist. Nu am nici o legatura sau intelegere ascunsa cu Traian Basescu si PDL. Ei sunt principalii nostri adversari politici, pe care trebuie sa-i invingem cu solutiile si programele noastre. Eu sunt obsedat de gasirea unor solutii social democrate pentru scoaterea tarii din criza si nu de Traian Basescu. Pentru ca obsesia noastra fata de Traian Basescu l-a facut atat de mare”, explica Miron Mitrea.

Acesta mai sustine si ca Mircea Geoana ar incerca sa ii puna in spate actiunile facute de el si de grupul sau de interese, cel care a semnat acordul cu PDL si cel care “s-a vandut pentru functii” dupa alegerile din 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.